WAAR GAAT JOUW interesse NAAR UIT?

Geef aan ons jouw voorkeur door...

Als gast van Grandcafé Binnen ontvang je regelmatig informatie over ons restaurant. Met mooie evenementen en aanbiedingen proberen we onze mailings voor jou zo interessant mogelijk te maken. We sturen graag informatie die er voor jou toe doet.

Om hier nog beter in te kunnen voorzien kun je hier jouw interesses aan ons doorgeven. Dan zorgen wij ervoor dat je alleen informatie krijgt die bij jou past. 

Ps. En met jouw verjaardag sturen we je een lekker cadeautje toe. Van ons... voor jou!


Grandcafé Binnen houdt zich aan de privacywet: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en we zullen hier aangeven waarvoor wij jouw gegevens gebruiken.

Wat kun je verwachten?

  • Zodra je hier je gegevens invult ontvang je direct een e-mail met een leuk presentje.
  • Wij sturen tussen de 0 en 2 keer per maand een e-mail. Je ontvangt van ons alleen e-mails waarin je geïnteresseerd bent.
  • Wij sturen een leuk cadeautje met jouw verjaardag.

Wat doen we met jouw gegevens?

De gegevens die je hiernaast invult staan veilig opgeslagen in ons mailsysteem. Wij verstrekken jouw gegevens niet aan derden. Dit zijn daarmee ook de enige gegevens die wij kunnen zien en/of gebruiken. Afmelden is ten alle tijden mogelijk via het formulier op deze pagina of via de ‘uitschrijf-link’ onder aan elke mail die wij versturen.