CONTACT

Grandcafé Binnen
Strandweg 29
2586 JK, Den Haag,
Nederland

Telefoon:
070 354 20 95
E-mailadres
Info@grandcafebinnen.nl

 

Reserveren

Wilt u een reservering plaatsen? Klik dan op 'reserveren' in het menu. U krijgt direct een bevestiging per e-mail en/of SMS. Wij zijn dagelijks vanaf 10:00 uur telefonisch bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer.

Parkeren in Scheveningen

BKS PARKING KURHAUS
BKS Parking Kurhaus is de parkeergarage van het beroemde Steigenberger Kurhaus Hotel. Het ligt in de directe nabijheid van de boulevard en Grandcafé Binnen.

Adres
Gevers Deynootplein 189 2586 CS Den Haag

PARKING SCHEVENINGEN BAD
De Parking Scheveningen Bad is de grootste parking in Scheveningen en heeft een capaciteit van 2030 parkeerplaatsen. Gezien de grote parkeercapaciteit is er in deze parking bijna altijd een parkeerplaats te vinden. Wanneer u doorrijdt naar het achterste gedeelte is het slechts 5 minuten lopen naar het strand! De parking heeft 3 ondergrondse parkeerlagen (-1,-2 en -3), 4 uitgangen en 4 liften.

Adres
Zwolsestraat 426 2587 VK DEN HAAG

 

 
 

Contactformulier
 

Heeft u een vraag over Grandcafé Binnen, onze mogelijkheden, arrangementen voor groepen. Of wilt u iets organiseren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, aanvraag voor een bruiloft, een bedrijfsfeest. Kortom...met al uw vragen kunt u bij ons terecht. 

We zullen ons best doen zo spoedig mogelijk te reageren op uw vraag.

Naam *
Naam