Agenda

Onze tips op Scheveningen! Hier vind je allerlei evenementen van deze zomer die ideaal te combineren zijn met een bezoekje aan Grandcafé Binnen, zowel voor ontbijt, lunch of diner. 


Ontwerp zonder titel (25).jpg

NINE O’CLOCKTAIL NIGHT
BIJ BINNEN

VANAVOND VANAF 21:00 uur

Ook vanavond hebben we een fantastische aanbieding. Want vanaf 21:00 uur is het cocktailnight en kan je bij ons cocktails van de kaart bestellen voor maar €5,-. Bestel bijvoorbeeld de Long Island Ice tea of onze zomerspecial de Piña Colada! 💃

It's NINE o'cLocktail
🕘🍹
Cocktails €5,- na 21:00u.

M.u.v. feestdagen en evenementen.

2.jpg

LIGHT AIR SHOW SCHEVENINGEN

Zaterdag 1 december om 15:45 uur

De 200ste verjaardag van de badplaats Scheveningen krijgt eind dit jaar een spectaculaire afsluiter. Tijdens een luchtshow zullen vliegtuigen rondtollen boven zee en vuurwerk afschieten. 'Dit is superspectaculair en nog nooit in Nederland te zien geweest', zegt organisator Truus van Amstel. De show is onderdeel van de het festiviteitenjaar Feest aan Zee. De Scheveningen Light Air Show zal zaterdag 1 december te zien zijn vanaf het strand en de boulevard en begint rond 15.45 uur.

Bij slecht weer wordt het programma verschoven naar 2 december.

Lightwalk.jpg

SCHEVENINGEN

LIGHT WALK

Zaterdag 8 december

Waan je af en toe in een wonderbaarlijke sprookjeswereld. Winterse kou, donkere avond, passie en romantiek uit vervlogen tijden. Afgewisseld met de meest moderne lichttechnieken. Kortom, de Scheveningse Light Walk is een belevingsevenement waar je het nog lang over zult hebben. Een sprookje wordt waarheid!

Aanmelden via:

Kijk op https://scheveningenlightwalk.nl/ voor meer info en deelname.

 
1.jpg

NATIONALE SNERTDAG BIJ BINNEN

9 december 2018

Traditie getrouw vindt op de tweede zondag van december de Nationale Snertdag plaats. Een dag die in het teken staat van nieuwe sociale contacten opdoen tijdens een heerlijke kop snert bij lokale horeca. De Nationale Snertdag valt dit jaar op 9 december.

Vorig jaar was de Nationale Snertdag een groot succes met samen snert eten op bijna 50 locaties! Hier gaan we dit jaar nog een schepje bovenop doen! Wij willen natuurlijk op zoveel mogelijk locaties in Nederland een leuk snertfeestje organiseren. Alle deelnemende locaties en andere informatie volgt snel.

Schuif jij ook gezellig aan voor een kommetje snert?
Voor 5 euro krijg je bij Grandcafe Binnen al een rijkgevulde kom snert met roggebrood en spek. Samen maken we er een feestdag van!


Ontwerp zonder titel (26).jpg

VIER DE KERST OP SCHEVENINGEN

25 & 26 december 2018

We hebben dit jaar een heerlijk driegangen keuze menu voor jullie samengesteld met de kerstdagen. Kom heerlijk genieten en begin het diner bijvoorbeeld met een proeverij van carpaccio, Parmaham en een terrine van wild. Als hoofdgerecht tevens een keuze uit vis, vlees of vegetarische n sluit het diner af met een fantastisch dessert.

We serveren dit menu van kerstavond tot en met 2 kerstdag. Reserveer nu alvast een tafel voor jou en jouw gezelschap.


Ontwerp zonder titel (27).jpg

VREUGDEVUUR SCHEVENINGEN

26 december tot en met 31 december

Jaarlijks van 26 t/m 31 december vindt er op het Noorderstrand van Scheveningen de opbouw plaats van het Vreugdevuur Scheveningen.

Dit is een Scheveningse traditie met als inzet om het hoogste vreugdevuur van Nederland te organiseren. Het vreugdevuur wordt op oudejaarsavond rond middernacht middels een vuurwerkshow aangestoken en is gratis te bezoeken. Vanaf de boulevard van Scheveningen heb je een goed uitzicht op dit gigantische vreugdevuur. Dus ga het nieuwe jaar in met een vreugdvuur en vuurwerk.

Ontwerp zonder titel (24).jpg

COOL EVENT SCHEVENINGEN

Tot en met 21 januari.

Het Kurhausplein wordt weer omgetoverd tot een schaatsbaan. Deze top locatie biedt 600m2 schaatsplezier op een overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen. Je kunt je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. Vanaf 11 november is de schaatsbaan geopend tot en met 21 januari.