Agenda

Onze tips op Scheveningen! Hier vind je allerlei evenementen van deze zomer die ideaal te combineren zijn met een bezoekje aan Grandcafé Binnen, zowel voor ontbijt, lunch of diner. 

September

Muziek aan Zee, 24 augustus t/m 16 september. Allerlei evenementen met verschillende muziekstijlen rondom Scheveningen.

SLS Classicrally, 2 september. De finish van deze rally start rond 15:00 op de Scheveningse Boulevard. Zo’n 140 klassieke auto’s zijn te bewonderen.

Kunst en cultuur op Scheveningen, 1 september 12:00 – 17:00. Ontdek het werk van lokale kunstenaren. Er is een divers programma voor jong en oud.

Vliegerfestival Scheveningen, 29 september 11:00 – 21:30. Het grootste vliegevenement van Nederland.

Fototentoonstelling Noordzeevis, 1 augustus t/m 30 september. Een bijzondere tentoonstelling te vinden op de Scheveningse Pier.

StrandKamping, mei t/m september. Een unieke kans om rustig te kamperen op 7 geselecteerde locaties aan de kust van Den Haag

Oktober

11strandentocht, De Elfstedentocht heeft sinds één jaar een zusje, de 11strandentocht. In 2017 zijn 1.111 helden deze heroïsche uitdaging al aangegaan en op 6 oktober 2018 is het jouw kans om 20, 40 of 60 km over het strand te klunen. Alleen of in een team. It giet oan! Je kunt starten vanaf Bloemendaal, Noordwijk of Schevningen.

Museumnacht, Op zaterdag 6 oktober 2018 openen verschillende Haagse culturele instellingen hun deuren speciaal voor jou van 20.00 tot 01.00 uur. Met het thema IN VUUR EN VLAM wordt het een bijzonder warme avond met hete kunst, vurige optredens en vlammende activiteiten. De eerste programma onderdelen vind je al op de website. Kom je ervoor een hapje bij ons eten?

Sea Sights Festival, 18 t/m 21 oktober. Op de boulevard presenteren ondernemers en kunstenaars hun visie op te toekomst. Leuk en leerzaam voor het hele gezin.

November

De Red Bull Knock out, Wow, Red Bull Knock Out komt weer terug! Op zaterdag 10 november 2018 vindt de zesde editie van de zwaarste strandrace ter wereld weer plaats in Den Haag (Scheveningen). Toeschouwers zijn van harte welkom om dit motorcrossspektakel te aanschouwen in Den Haag. 

Cool Event Scheveningen Het Kurhausplein wordt weer omgetoverd tot een schaatsbaan. Deze top locatie biedt 600m2 schaatsplezier op een overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen. Je kunt je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. Vanaf 11 november is de schaatsbaan geopend tot en met 21 januari.

Intocht van Sinterklaas, Sinterklaas komt weer naar Nederland! Ook dit jaar is de intocht van Sinterklaas in Scheveningen. Met heel veel Pieten, de hofhouding, lansiers, veel muziek, bergen strooigoed en mandarijnen arriveert Sinterklaas op zaterdag 18 november 2017 met zijn stoomboot in de Scheveningse Haven.

December

Light walk Scheveningen op 8 december, Waan je af en toe in een wonderbaarlijke sprookjeswereld. Winterse kou, donkere avond, passie en romantiek uit vervlogen tijden. Afgewisseld met de meest moderne lichttechnieken. Kortom, de Scheveningse Light Walk is een belevingsevenement waar je het nog lang over zult hebben. Een sprookje wordt waarheid! Kijk op https://scheveningenlightwalk.nl/ voor meer info en deelname.

 Seaside Market op de Pier

Seaside Market op de Pier

 Scheveningen Light walk op 8 december.

Scheveningen Light walk op 8 december.

 Vliegerfestival Scheveningen

Vliegerfestival Scheveningen

 Red bull knock out op 10 november op Scheveningen.

Red bull knock out op 10 november op Scheveningen.